KUVAAJA

Sarita Rannankari

Valokuvaaja

Haaveilin pitkään valokuvaamisesta ja muutama vuosi sitten päätin toteuttaa unelmani. Hyppäsin täysin ummikkona 10 viikon intensiiviseen Helmi valokuvauskouluun opetelemaan kuvaamisen alkeita. Ennen koulun alkua en ollut edes koskenut järjestelmäkameraan. Valokuvaaminen vei heti kuitenkin mennessään ja sillä tiellä ollaan.


Kuvissa haen ensisijaisesti tunnelmaa ja fiilistä. Tästä syystä kuvaan pääasiassa luonnonvalolla. Vaikka luonnonvalo voi välillä olla haastava kaveri, voi sen kanssa leikkiä loputtomiin. Valon ja varjojen avulla tunnelmaa saa muutettua moneen eri suuntaan.

Kuvaan pääasiassa miljöössä, mutta studiokuvaukset ovat myös mahdollisia. Studiokuvaukset toteutetaan tällä hetkellä Lahden Villähteellä Liikekeskus Korin upeassa Kaarisalissa.

Kuvaustyyliäni voisi kuvata sanoilla romanttinen, valoisa, leikkisä, iloinen ja tyttömäinen. Jos sinua puhuttelevat samat teemat, voisimme olla hyvä match.

Palautetta kuvauksista

Lahden Diakonialaitos

"Aivan mahtavia kuvia, kiitos Sarita! <3 Tosi raikkaita ja valoisia, hyväntuulisia - kaikin puolin juurikin sellaisia, mitä toivoimme."

Asiakaspalaute perhekuvauksesta 2021

"Aivan ihania kuvia kerrassaan. Jotenkin aivan meidän näköiset! Olet kyllä lahjakas ja taitava tässäkin työssä."Kuntostudio Fiilis

"Loistava kuvaaja kaikin puolin. Taito nähdä ja toteuttaa juuri niin täydellinen visuaalinen lopputulos mitä emme edes oikein osannut palvelun tilaajana sanoittaa. Sarita sai vangittua kuviin juuri sen tunnelman mitä halusimme. Työskentely on mutkatonta, helppoa ja nopeaa. Iso kiitos, olet ammattilainen."

Haluatko varata kuvauksen tai jättää palautetta?